Greenseat – duurzamer vliegen bij MUSICO Reizen

Reizen is fantastisch! Helaas heeft ook uw reis negatieve effecten op de natuur en lokale culturen. Duurzaam reizen betekent niets anders dan wanneer u reist, u ook rekening houdt met het milieu en de leefomstandigheden van mensen, zodat volgende generaties kunnen genieten van de mooie plekken op onze planeet. Uw reis draagt bij aan klimaatverandering door de uitstoot van CO2. Wanneer u kiest voor een vervoerswijze die minder fossiele brandstoffen verbruikt, zorgt u dat de CO2-uitstoot van uw reis beperkt blijft. Alleen is het niet altijd mogelijk om de meest groene vervoerswijze te kiezen.

Vlieg duurzamer met greenseat!

Door de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren zorgt u dat de hoeveelheid CO2 in de atmosfeer niet verder stijgt. GreenSeat biedt u de mogelijkheid om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren! Uw bijdrage gaat naar projecten van GreenSeat, die huishoudens in ontwikkelingslanden toegang verlenen tot schone energie. Nu slaan wij twee vliegen in 1 klap; minder CO2-uitstoot en vooruitgang van leefomstandigheden van lokale families.

Als u kiest voor een vliegreis bij MUSICO Reizen bieden wij u de mogelijkheid uw steentje bij te dragen aan het behoud van onze planeet. U kunt bij het boeken aangeven of u uw vliegtuigstoel groen wilt maken, oftewel een greenseat wilt boeken. MUSICO Reizen draagt verder zorg voor de correct afhandeling, u hoeft dus niets meer te doen!

Lees hier meer over greenseat.

Greenseat