donderdag 9 mei 2019

Concert op Buitenplaats Op Hodenpijl

In Delft vindt deze zomer de 23e editie van het Delft Chamber Music Festival plaats. Gastprogrammeur en bariton Thomas Oliemans neemt in 2019 voor één keer de programmering over van artistiek leider Liza Ferschtman, die zich deze zomer op andere werkzaamheden richt. Het kamermuziekfestival vindt in een informele setting plaats op verschillende locaties in het oude centrum van Delft én daarbuiten.

Laten we aan tafel gaan

Op maandag 29 juli vindt aan het eind van de middag op Buitenplaats Op Hodenpijl (Schipluiden/Gemeente Midden-Delfland) een concert plaats door bariton Thomas Oliemans & Friends. Op het programma staat muziek van Maurice Ravel waaronder Chansons Madécasses, waarvan de laatste zin heel toepasselijk luidt: ‘Laten we aan tafel gaan’. Na afloop van het concert kunt u namelijk dineren in het restaurant – of bij goed weer in de tuin – van buitenplaats Op Hodenpijl.

Thomas Oliemans
Thomas Oliemans
Gratis kaarten

MUSICO Reizen geeft 30 gratis kaarten weg voor het concert op Buitenplaats Op Hodenpijl, maandag 29 juli (van 17.00 tot 18.00 uur). Let op! Deze aanbieding is alleen geldig, als u boekt in combinatie met het diner dat na het concert plaats vindt. De kosten voor het diner bedragen € 35,50.

Wilt u in aanmelding komen voor de gratis kaarten, dan kunt u zich telefonisch (030-2991105) of per e-mail (info@musico.nl) opgeven. U ontvangt dan een factuur voor het bij te boeken diner. De kaarten voor het concert worden u enige weken voor de concertdatum toegestuurd.

We hopen u te mogen begroeten op 29 juli aanstaande op Buitenplaats Op Hodenpijl!

Buitenplaats De Hodenpijl
Buitenplaats De Hodenpijl
  • Deel met:
Gerelateerde reizen

Over Auteur Susan Dorrenboom

Susan Dorrenboom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *