Anne-Thérèse De Keersmaeker (Anne van Aerschot)

Anne-Thérèse De Keersmaeker (Anne van Aerschot)

Johann Sebastian Bach

Johann Sebastian Bach

Brussel, België
06 januari 2019 t/m 06 januari 2019
De zes Brandenburgse Concerten - ballet
De Keersmaeker zoekt de beweging Bachs muziek

“Zijn muziek draagt voor mij als geen ander de beweging, de dans, in zich en weet de grootste abstractie te combineren met een concrete, lichamelijke en misschien juist daardoor ook transcendente dimensie.”, aldus de choreografe Anne-Thérèse De Keersmaeker. In de zes Concerti Grossi gebruikt Bach de instrumenten uit het barokorkest in verschillende, vaak gedurfde constellaties. Hiertegenover zet De Keersmaeker zestien dansers uit verschillende generaties van haar dansgezelschap Rosas. Zij benadert de muziek als partituur voor de dans, waardoor Bachs polyfonische meesterschap als het ware wordt belichaamd. De concerti worden live uitgevoerd door het barokensemble B’Rock onder leiding van violiste Amandine Beyer.

Volgeboekt  
Basisreissom: € 127,50

Alle kwaliteit die ons bedrijf te bieden heeft, wordt in deze reizen aangeboden in een enkele dag: u reist per luxe touringcar vanaf de verschillende opstapplaatsen naar het betreffende operatheater. In de bus ontvangt u (naast een kopje koffie en iets lekkers) een uitgebreide schriftelijke toelichting, naast een mondelinge voorbereiding door de reisleider.
Ongeveer een uur voor de voorstelling bent u ter plaatse zodat u genoeg tijd heeft om nog iets te eten in een restaurant in de buurt of in de foyer van het theater. Na afloop van de voorstellingen rijden we onder het genot van een drankje terug naar de diverse opstapplaatsen. Als de bezochte voorstelling hiertoe aanleiding geeft, wordt deze in een wat breder perspectief geplaatst en is er ruimte voor een discussie.

De voorstelling begint om 15.00 uur.

In het seizoen 2018-2019 biedt MUSICO Reizen u wederom de gelegenheid een abonnement te nemen op onze eendaagse operareizen. Vanaf drie opera’s (verschillende titels) betaalt u € 112,50 in plaats van € 127,50 per operareis en vanaf vijf opera’s € 95,=. Indien u alle 11 voorstellingen bijwoont, bedraagt de abonnementsprijs € 85,=. De abonnementsprijzen gelden alleen als u zich voor minimaal drie verschillende voorstellingen tegelijkertijd aanmeldt, voorafgaand aan de eerste opera uit uw abonnement.

Bestel hier uw abonnement eendaagse reizen.

Ballet
  • zondag 06 januari 2019 Brandenburgse Concerten - ballet
  • De Munt (Brussel)
  • Johann Sebastian Bach Brandenburgse Concerten, BWV 1046-1051 (concert)
  • Prijs: inbegrepen
Een hotel is niet van toepassing bij deze reis.

Basisreissom per persoon met vertrek op zondag 06 januari 2019 € 127,50
Eenpersoonstoeslag € 0,00
Toeslagen facultatieve muziekvoorstellingen - stel zelf uw programma samen:
Brandenburgse Concerten - ballet (06 januari 2019) incl.
Inbegrepen in de basisreissom:

• Reis per luxe touringcar naar De Munt in Brussel v.v.
• Drankjes gedurende de busreis, inclusief versnapering
• Toegangskaart voorstelling
• Schriftelijke toelichting
• Mondelinge voor- en nabeschouwing

Overige informatie:

• Opstapplaatsen: Arnhem, Driebergen-Zeist, Utrecht en Breda (klik hier voor meer informatie over de opstapplaatsen bij busreizen van MUSICO Reizen)
• Ongeveer 1 uur voor aanvang van de voorstelling bent u ter plaatse zodat u genoeg tijd heeft om nog iets te eten in een restaurant of in het theater

Abonnement operareizen:

Het boeken van een eendaagse reis kost € 127,50. U kunt echter ook een abonnement nemen op onze eendaagse reizen. Vanaf drie opera’s (verschillende titels) betaalt u € 112,50 per operareis en vanaf vijf opera’s € 95,=. Indien u alle elf voorstellingen bijwoont, bedraagt de abonnementsprijs € 85,= per voorstelling. De abonnementsprijzen gelden alleen als u zich voor minimaal drie verschillende voorstellingen tegelijkertijd aanmeldt, voorafgaand aan de eerste opera uit uw abonnement.

Bestel hier uw abonnement eendaagse reizen.


Vertrektijden:

Arnhem: 10.15 uur
Driebergen-Zeist: 11.00 uur
Utrecht: 11.15 uur
Breda: 12.30 uur
Aanvang voorstelling: 15.00 uur

Verwacht einde van de voorstelling: ca 17.30 uur
Aankomst Breda: ca 19.30 uur
Aankomst Utrecht: ca 20.15 uur
Aankomst Driebergen-Zeist: ca 20.30 uur
Aankomst Arnhem: ca 21.15 uur

Deskundige reisleiding

De reisleiding bij MUSICO Reizen is van een grote meerwaarde op onze muziekreizen. Over het algemeen wordt u begeleid door musici, musicologen, muziekkenners of kunsthistorici. Naast de inhoudelijke en muzikale begeleiding op de reis zorgen ze ook voor een prettige sfeer en hebben ze aandacht voor alle deelnemers. Ze laten u optimaal genieten van al het moois en zorgen voor een vlekkeloos verloop van de reis.
Kijk regelmatig op onze website of de reisleiding van deze reis al bekend is.