L'enfant et les sortilèges, Düsseldorf

L'enfant et les sortilèges, Düsseldorf

L'enfant et les sortilèges, Düsseldorf

L'enfant et les sortilèges, Düsseldorf

Düsseldorf, Duitsland
13 oktober 2019 t/m 13 oktober 2019
Petroesjka / L'enfant et les sortilèges
Unieke symbiose van theater en animatie

Hoe verweert men zich tegen mishandeling en wreedheid? Door te vluchten, zoals de clown Petroesjka die door een boosaardige goochelaar op een jaarmarkt geëtaleerd en gekweld wordt? Of door wraak te nemen, zoals de theepot, de klok, het behang en andere kamerinrichtingen doen die door een stout kind in zijn razernij mishandeld en vernield worden. De theatergroep „1927“ heeft zich na haar wereldsucces met Mozarts Die Zauberflöte aan nog twee andere werken gewijd die allebei gemaakt lijken te zijn voor de unieke combinatie van animatie en live agerende vertolkers.

Gegarandeerd vertrek  
Basisreissom: € 127,50

Alle kwaliteit die ons bedrijf te bieden heeft, wordt in deze reizen aangeboden in een enkele dag: u reist per luxe touringcar vanaf de verschillende opstapplaatsen naar het betreffende operatheater. In de bus ontvangt u (naast een kopje koffie en iets lekkers) een uitgebreide schriftelijke toelichting, naast een mondelinge voorbereiding door de reisleider.
Ongeveer een uur voor de voorstelling bent u ter plaatse zodat u genoeg tijd heeft om nog iets te eten in een restaurant in de buurt of in de foyer van het theater. Na afloop van de voorstellingen rijden we onder het genot van een drankje terug naar de diverse opstapplaatsen. Als de bezochte voorstelling hiertoe aanleiding geeft, wordt deze in een wat breder perspectief geplaatst en is er ruimte voor een discussie.

De voorstelling begint om 15.00 uur.

Abonnement operareizen:

In het seizoen 2019-2020 biedt MUSICO Reizen u wederom de gelegenheid een abonnement te nemen op onze eendaagse operareizen. Vanaf drie opera’s (verschillende titels) betaalt u € 112,50 in plaats van € 127,50 per operareis en vanaf vijf opera’s € 95,=. Indien u alle 10 voorstellingen bijwoont, bedraagt de abonnementsprijs € 85,= per operareis. De abonnementsprijzen gelden alleen als u zich voor minimaal drie verschillende voorstellingen tegelijkertijd aanmeldt, voorafgaand aan de eerste opera uit uw abonnement.

Bestel hier uw abonnement eendaagse operareizen.

Opera
  • zondag 13 oktober 2019 Petroesjka / L'enfant et les sortilèges
  • Opernhaus Düsseldorf (Düsseldorf)
  • Maurice Ravel L' enfant et les sortilèges (opera)
    Igor Stravinsky Petroesjka (ballet)
  • Prijs: inbegrepen
Een hotel is niet van toepassing bij deze reis.

Basisreissom per persoon met vertrek op zondag 13 oktober 2019 € 127,50
Eenpersoonstoeslag € 0,00
Toeslagen facultatieve muziekvoorstellingen - stel zelf uw programma samen:
Petroesjka / L'enfant et les sortilèges (13 oktober 2019) incl.
Inbegrepen in de basisreissom:

• Reis per luxe touringcar naar het Opernhaus Düsseldorf v.v.
• Drankjes gedurende de busreis, inclusief versnapering
• Toegangskaart voorstelling
• Schriftelijke toelichting
• Mondelinge voor- en nabeschouwing

Overige informatie:

• Opstapplaatsen: Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Driebergen-Zeist en Arnhem (klik hier voor meer informatie over de opstapplaatsen bij busreizen van MUSICO Reizen)
• Ongeveer 1 uur voor aanvang van de voorstelling bent u ter plaatse zodat u genoeg tijd heeft om nog iets te eten in een restaurant of in het theater

Abonnement operareizen:

In het seizoen 2019-20209 biedt MUSICO Reizen u wederom de gelegenheid een abonnement te nemen op onze eendaagse operareizen. Vanaf drie opera’s (verschillende titels) betaalt u € 112,50 in plaats van € 127,50 per operareis en vanaf vijf opera’s € 95,=. Indien u alle 10 voorstellingen bijwoont, bedraagt de abonnementsprijs € 85,= per operareis. De abonnementsprijzen gelden alleen als u zich voor minimaal drie verschillende voorstellingen tegelijkertijd aanmeldt, voorafgaand aan de eerste opera uit uw abonnement.

Bestel hier uw abonnement eendaagse operareizen.

Deskundige reisleiding

De reisleiding bij MUSICO Reizen is van een grote meerwaarde op onze muziekreizen. Over het algemeen wordt u begeleid door musici, musicologen, muziekkenners of kunsthistorici. Naast de inhoudelijke en muzikale begeleiding op de reis zorgen ze ook voor een prettige sfeer en hebben ze aandacht voor alle deelnemers. Ze laten u optimaal genieten van al het moois en zorgen voor een vlekkeloos verloop van de reis.
Kijk regelmatig op onze website of de reisleiding van deze reis al bekend is.