Annuleringsverzekering

Helaas is het voor de reizen met een vertrekdatum vanaf 1 januari 2025 niet meer mogelijk om bij ons een kortlopende annuleringsverzekering af te sluiten.

Wij adviseren u om goed na te kijken of wellicht een doorlopende annuleringsverzekering voor u nut heeft of dat u voor deze reis toch een aparte verzekering wenst af te sluiten. Meestal is een doorlopende annuleringsverzekering al goedkoper als u twee keer per jaar met vakantie gaat. Realiseert u zich, dat aan annuleren te allen tijde kosten verbonden zijn; een annuleringsverzekering kan hier uitkomst bieden!

Wij hebben goede ervaringen met één van de belangrijkste aanbieders van annuleringsverzekeringen: Allianz Direct . Via de volgende link kunt u eenvoudig de premie voor uw reis berekenen: bereken uw premie voor uw annuleringsverzekering en sluit direct een annuleringsverzekering af

Een aantal zaken om rekening mee te houden:

  • Alleen reizen met een minimumaantal van twee overnachtingen kunnen worden verzekerd – dat wil zeggen dat ééndaagse reizen uitgesloten zijn van dekking.
  • U kunt tot maximaal 14 dagen na boekingsdatum van een reis een annuleringsverzekering afsluiten.
  • Als u met iemand samen reist, zorg dan dat deze persoon ook vermeld staat in uw boeking als reisgenoot!
  • In de module van Allianz Direct kunt u desgewenst ook een gecombineerde reis- en annuleringsverzekering afsluiten. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Mocht u nog vragen hebben, neem dan via telefoon (088-6870000) of via e-mail (info@musico.nl) contact met ons op.