Concerten

Over het algemeen bezoekt MUSICO Reizen concerten en voorstellingen die door anderen georganiseerd worden, maar in een enkel geval nodigt MUSICO Reizen zelf musici uit. Meestal betreffen dit dan concerten op bijzondere plaatsen of op bijzondere momenten. Soms bieden wij ook concerten ‘los’ aan, dus niet verbonden aan een reis.

Véronique Gens
 

Sopraan Véronique Gens zingt Berlioz

De jonge Engelse Kerem Hasan maakte in 2018 zijn verbluffende debuut met het Koninklijk Concertgebouworkest. Nu is hij voor het eerst bij Phion (Orkest van Gelderland en Overijssel) met een geraffineerd Frans programma. Puur impressionistisch is Ravels Daphnis et Chloé, een gedanste mythologische herdersidylle. Minstens even delicaat is Les nuits d’été van Berlioz, gezongen door de Franse stersopraan Véronique Gens. Het concert opent Nederlands met de Ricercare van Hendrik Andriessen, een prachtige moderne interpretatie van een eeuwenoude muzikale vorm.

MUSICO Reizen is er bij met een speciaal arrangement van concert, toelichting, koffie & gebak en eenvoudige lunch in het Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen.

Programma zondag 21 april 2024
12.00 uur: ontvangst
12.30 uur: inleiding op het concert
13.00 uur: eenvoudige lunch
14.15 uur: concert

Prijs: € 89,=
Reserveren via: info@musico.nl