Cultuurvakantie

Een cultuurvakantie verrijkt de geest

Een cultuurreis is een vakantie met een hoge trap van beschaving. Geen enkel reisbureau weet dat beter dan MUSICO Reizen in Utrecht. Aan elk arrangement stelt de organisatie de allerhoogste eisen, zodat u onbekommerd kunt genieten van opera, ballet, concert of welke andere kunstvorm dan ook. U bent altijd verzekerd van de juiste kaartjes en de beste plaatsen! U kiest de voorstelling die u graag wilt zien en bepaalt de zwaarte ervan. Vervolgens zorgt de gespecialiseerde reisleiding van Musico Reizen ervoor dat al uw wensen in vervulling gaan.

Bekijk hier al onze reizen

Een reis naar Leipzig waar de componiste Johann Sebastian Bach centraal staat is voor veel mensen de ideale muziekvakantie. Een reis in de voetsporen van deze grootse componist is een bijna een ‘ must’  voor elke muziekliefhebber!

Een van de mooiste operahuizen van Duitsland staat in Dresden. Nog voor de val van de muur werd hier het operahuis in zijn vooroorlogse glorie hersteld. Het is een operagebouw met een belangrijke traditie. Beroemde opera’s van Richard Strauss, Richard Wagner en Carl Maria von Weber ging hier in première

Cecilia Bartoli
Cecilia Bartoli

Beroemde zangers, grote dirigenten, fameuze pianisten, zinderende violisten, het is voor veel muziekliefhebbers een reden om in het buitenland een opera of concert bij te wonen. Deze grote namen komen we dan ook regelmatig tegen tijdens onze reizen.

Een cultuurvakantie boeken vanuit uw stoel

Een cultuurvakantie van MUSICO Reizen kunt u eenvoudig online boeken. Gemakkelijker kan het niet! Ook het volledige aanbod kunt u op de website tot in detail bekijken. MUSICO Reizen brengt u naar de bekendste muziektempels van Europa, naar optredens van artiesten van wereldformaat. U kunt zelfs naar Chicago om te genieten van een opera- of dansvoorstelling. Is één dag voldoende, in de vorm van bedrijfsuitstapjes of dagexcursies? Of gaat u liever langer weg, omdat u meerdere uitvoeringen wilt zien of nog op excursie wilt? U bepaalt het helemaal zelf, net zoals u ook uw vervoermiddel kiest. Gaat u het liefst per bus of trein of geeft u de voorkeur aan het vliegtuig? U kunt 100% veilig boeken, want MUSICO Reizen is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden. En zo hoort het ook.

Leer meer over MUSICO Reizen via onze veelgestelde vragen!