Festivalreizen

Festivalreizen maken u cultureel rijker

Festivalreizen van MUSICO Reizen staan altijd onder de vakkundige leiding van ervaren en gespecialiseerde reisbegeleiders. Het aantal reisleiders, een of twee deskundigen, hangt af van de groepsgrootte. Musico Reizen heeft persoonlijk contact altijd hoog in het vaandel staan. Boek met een gerust hart een fascinerende festivalreis, geniet van een operafestival of ander klassieke muziekfestival in Europese landen als Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Noorwegen of zelfs in Amerika, en kom heerlijk tot rust. Het dagprogramma bij MUSICO Reizen bestaat uit excursies op cultureel, kunsthistorisch of muzikaal gebied. Ter plekke wordt gebruik gemaakt van deskundige gidsen, zodat u vele indrukken en wetenswaardigheden opdoet. Boekt u een festival in Europa of elders, via de website van MUSICO Reizen, dan bent u verzekerd van een comfortabele en zorgeloze vakantie. Bestel de brochure om op uw gemak het brede aanbod te bekijken. Wilt u liever vandaag dan morgen boeken, reserveer dan snel online!

Een reis naar Leipzig waar de componiste Johann Sebastian Bach centraal staat is voor veel mensen de ideale muziekvakantie. Een reis in de voetsporen van deze grootse componist is een bijna een ‘ must’  voor elke muziekliefhebber!

Een van de mooiste operahuizen van Duitsland staat in Dresden. Nog voor de val van de muur werd hier het operahuis in zijn vooroorlogse glorie hersteld. Het is een operagebouw met een belangrijke traditie. Beroemde opera’s van Richard Strauss, Richard Wagner en Carl Maria von Weber ging hier in première

Cecilia Bartoli
Cecilia Bartoli

Beroemde zangers, grote dirigenten, fameuze pianisten, zinderende violisten, het is voor veel muziekliefhebbers een reden om in het buitenland een opera of concert bij te wonen. Deze grote namen komen we dan ook regelmatig tegen tijdens onze reizen.

Festivalreizen: veel cultuur op één plek

MUSICO Reizen is dé Nederlandse organisator van festivalreizen. Zomaar drie voorbeelden: op Malta bezoekt MUSICO Reizen – in het kader van het Opera Festival Malta – drie voorstellingen in het sfeervolle Manoel Theater uit 1731. U verblijft in het vijfsterren Hotel The Palace in de plaats Sliema. In de charmante Duitse plaats Karlsruhe vinden al vele jaren de Händel Festspiele plaats. Een muziekfestival rondom de componist Georg Friedrich Händel. MUSICO Reizen selecteert jaarlijks een aantal van de interessantste voorstellingen uit het festival. In de Vlaamse stad Brugge vindt al een aantal jaar de zeer succesvolle Bach Academie plaats. In samenwerking met Philippe Herreweghe organiseert het Concertgebouw van Brugge drie dagen concerten rond Johann Sebastian Bach. U verblijft in het NH Hotel, vlak naast het Concertgebouw.

Leer meer over MUSICO Reizen via onze veelgestelde vragen!