Klassieke muziekreizen zijn bijzondere vakanties

MUSICO Reizen organiseert operareizen en klassieke muziekreizen. Met bijna 100 klassieke muziekreizen per jaar mogen wij ons de grootste aanbieder in zijn soort noemen. We trachten een zo mogelijke mix van concerten, ballet en opera in onze reizen aan te bieden. Naast de focus op klassieke muziek met uiteraard goede zitplaatsen tijden de uitvoeringen, geniet u tevens van interessante excursies, goede hotels en uitstekend eten. Kortom, de muziekreizen van MUSICO Reizen zijn een compleet pakket!

De redenen op muziekreis te gaan kunnen erg uiteenlopen. Sommige reizigers zijn gepokt en gemazeld in het concertrepertoire en op zoek naar dat éne bijzondere concert met die dirigent die nog nooit in Nederland was te horen. Een ander ‘verzamelt’ bijzondere concertgebouwen, en wil zijn collectie compleet maken met de splinternieuwe Elbphilharmonie in Hamburg of de in de natuur gelegen Angelika-Kaufmann-Saal in Schwarzenberg, waar men zich compleet aan Schubert wijdt. Een derde heeft misschien wat minder ervaring met klassieke muziek, maar geniet van het prettige gezelschap, wil iets leren op muziekgebied van de goed ingevoerd reisleiders of kan juist de goede hotels en restaurants waarderen. Of u nu geïnteresseerd bent in concerten in Wenen, Parijs, New York of Milaan, het aanbod van MUSICO Reizen biedt tal van mogelijkheden die perfect bij uw wensen aansluiten.

Op onze website vindt u het gehele actuele reisaanbod terug. Per reis staat duidelijk vermeld welke stukken er worden uitgevoerd en of het hier gaat om opera, vocale muziek, kamermuziek of grootse symfonische concerten. Het bijzondere van muziekreizen is dat u ook vaak op de plaatsen komt, waar de roots van de componisten te vinden zijn. Denk hierbij aan een Bachreis naar Leipzig, een concert in de Beethovenhalle in Bonn, muziek van Chopin in Warschau of de indrukwekkende opera’s van Wagner in Bayreuth.

Concertzalen en muziekfestivals

Wiener Musikverein

Denk aan de Musikverein in Wenen, de Royal Albert Hall in Londen, de Philharmonie in Parijs, het Gewandhaus in Leipzig en de Boston Symphony Hall (wist u eigenlijk dat deze zaal een ‘kopie’ is van het Concertgebouw in Amsterdam?).

Daarnaast komt u MUSICO Reizen tegen in vermaarde muziekfestivals. Denk aan het Enescu Festival in Boekarest, het Bach Festival in Leipzig, de Bayreuther Festspiele en de Schubertiade in Schwarzenberg,

De keuze voor MUSICO Reizen spreekt voor zich

Uw operareizen zijn bij MUSICO Reizen in de beste handen. Wij zorgen ervoor dat alle elementen van uw muziekreis van de hoogste kwaliteit zijn. U kunt met een gerust hart uw droomreis bij MUSICO Reizen boeken. Onze organisatie is aangesloten bij de ANVR, het Calamiteitenfonds en het SGR.

Onze website biedt het meest recente aanbod van al onze muziekreizen en uiteraard ook onze operareizen. Wij sturen u ook graag onze brochure toe. Er gaat immers niets boven bladeren in een mooi uitgegeven reisgids. Wilt u op de hoogte gehouden worden van ons nieuws (zo verschijnen er met grote regelmaat artikelen over de achtergronden van muziek), abonneert u zich dan op onze nieuwsbrief! Voor al uw overige vragen kunt u ons bellen op telefoonnummer 030-2991105 of mail ons via reizen@musico.nl

De operareizen van MUSICO worden hoog gewaardeerd

Vele reizigers gingen u reeds voor. Hun waarderingen voor onze muziekreizen vindt u onder andere terug bij Trustpilot. Kijk hieronder voor meer informatie: