Muziekvakantie met opera – boek uw ideale muziekreis

Op muziekvakantie met zéér deskundige reisleiding

Remco Roovers en Taco Stronks, de drijvende krachten achter MUSICO Reizen, begeleiden de deelnemers aan een muziekvakantie zoveel mogelijk zelf. Persoonlijk contact met de gasten vinden zij uiterst belangrijk. Als geen ander weten zij u mee te slepen in hun enthousiasme voor klassieke muziek en andere culturele activiteiten. Beiden hebben muziekwetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Ook op tal van andere manieren hebben zij hun sporen verdiend in de muziek. Alleen al in Duitsland kunt u met hen in bijna alle grote steden een muziekvakantie vieren. Maar denk ook aan het bezoeken van beroemde operagebouwen zoals de Scala in Milaan. Themareizen rondom componisten of naar speciale festival staan ook regelmatig in ons aanbod!

 

Bekijk hier al onze reizen

Een reis naar Leipzig waar de componiste Johann Sebastian Bach centraal staat is voor veel mensen de ideale muziekvakantie. Een reis in de voetsporen van deze grootse componist is een bijna een ‘ must’  voor elke muziekliefhebber!

Een van de mooiste operahuizen van Duitsland staat in Dresden. Nog voor de val van de muur werd hier het operahuis in zijn vooroorlogse glorie hersteld. Het is een operagebouw met een belangrijke traditie. Beroemde opera’s van Richard Strauss, Richard Wagner en Carl Maria von Weber ging hier in première

Cecilia Bartoli
Cecilia Bartoli

Beroemde zangers, grote dirigenten, fameuze pianisten, zinderende violisten, het is voor veel muziekliefhebbers een reden om in het buitenland een opera of concert bij te wonen. Deze grote namen komen we dan ook regelmatig tegen tijdens onze reizen.

MUSICO Reizen neemt zelf ook deel aan uw muziekvakantie

Als u een liefhebber bent van klassieke muziek, dan is een muziekvakantie van MUSICO Reizen wellicht iets voor u. Niet alleen de uitvoeringen die u bezoekt, maar ook de reisbegeleiding onderscheidt zich in positieve zin van andere reisbureaus, die zich met muziekreizen bezig houden. Bij MUSICO Reizen krijgen de reizigers steevast begeleiding van deskundigen die echte professionals zijn binnen hun vakgebied. De reisleiders zijn meestal zelf musici, musicologen, kunsthistorici of balletspecialisten, die niets liever willen dan hun kennis met u delen. Zo bent u op een concertreis altijd verzekerd van concerten van hoog niveau, of ze nu in het teken staan van Beethoven of van barokmuziek. Voorts staat MUSICO Reizen garant voor een uitstekende verzorging en comfortabele hotels. Bekijk ons aanbod op deze site en boek uw reis online!

 

Leer meer over MUSICO Reizen via onze veelgestelde vragen!