Over MUSICO Reizen

MUSICO Reizen bestaat sinds 2002 en is inmiddels een van de belangrijkste aanbieders op het gebied van opera- en concertreizen. Reizen met MUSICO betekent muziek beleven in optima forma. De opera- en concertreizen van MUSICO Reizen kenmerken zich door een uitgebreid keuzeaanbod van muziekvoorstellingen, goede theaterplaatsen, het persoonlijke karakter en aandacht voor details. We verblijven in uitstekende hotels en gebruiken de diners in goede restaurants. Voor MUSICO Reizen is muziek het doel en vakantie het middel.

In februari 2012 heeft het RTL-programma Lifestylexperience een item gemaakt over MUSICO Reizen. Kijk naar onderstaand filmpje om meer te horen over de werkwijze van MUSICO Reizen.

Wat betekent reizen met MUSICO Reizen voor u?

Zelf uw muziekprogramma bepalen

Alle voorstellingen en concerten die wij bij een reis aanbieden, zijn facultatief bij te boeken. Zo bepaalt u zelf hoe uw muziekprogramma eruit komt te zien. Uiteraard zorgen wij voor goede plaatsen in het theater of de concertzaal.

Deskundige reisleiding

U reist onder leiding van een deskundige reisleider. Veel van onze medewerkers zijn musicoloog, musicus of kunsthistoricus. Daarnaast zijn onze reisleiders de ambassadeurs van MUSICO Reizen. Zij zijn graag uw gastheer of gastvrouw tijdens de reis. Wie onze reisleiders zijn, kunt u hier zien. Korte interviews met onze reisleiders kunt u hier lezen.

Lekker eten is belangrijk

Naast het ontbijt in het hotel bevat de reis een uitgebreidere maaltijd per dag. Afhankelijk van de planning kan dit een lunch of diner zijn. We eten in restaurants die een vermelding in gerenommeerde gidsen als de Guide Michelin of de Gault Millau hebben.

Geen onverwachte kosten

Bij veel reisorganisaties wordt u bij het boeken geconfronteerd met aparte boekings-, administratie- of reserveringskosten. Wij vinden dat ondoorzichtig. U komt dus niet voor onverwachte kosten en/of toeslagen te staan.

Reizen met gelijkgestemden

Iedereen die reist met MUSICO Reizen, is geïnteresseerd in muziek. Dat schept een band en maakt het reizen met elkaar aangenaam. Onze groepsgrootte is gemiddeld 19 personen.

Reizen op maat

Ziet u een reis die u aanspreekt maar wilt u bijvoorbeeld een paar dagen langer blijven of reist u liever met eigen vervoer? Leg uw vraag of verzoek gerust bij ons neer, er is veel mogelijk.

Wilt u meer weten over wat u tijdens een reis bij MUSICO Reizen kunt verwachten, kijk dan ook bij onze veelgestelde vragen .