SGR – uw reisgeld veilig zonder extra kosten

Onze muziekreizen verlopen soepel. De mooie omgeving, het comfortabele verblijf, het leuke gezelschap, de goede reisleiding en vooral de schitterende muziek hebben u weer veel energie opgeleverd.

Maar ook financieel bent u bij MUSICO Reizen in goede handen. U heeft namelijk geboekt bij een reisorganisatie die is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden! Uw reisgeld is veilig zonder extra kosten. Het deelnemersnummer van MUSICO Reizen is 3115.

Boeken bij een SGR-reisorganisatie – wat betekent dat?
De Stichting Garantiefonds Reisgelden staat garant voor uw vooruitbetaalde reisgeld of zorgt er bijvoorbeeld voor dat uw verblijf of terugreis in geval van financieel onvermogen van de reisorganisatie alsnog wordt betaald. Zo komt u dus nooit voor nare situaties te staan.

Meer weten over garantie en dekking?
Wilt u meer weten over de garantie en de dekking van SGR, klik dan hier om meer te lezen.

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)
MUSICO Reizen (KvK nr. 30170810) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeleing vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR-garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.

 

SGR