Bekijk al onze blogs

donderdag 28 december 2017

50% behaald!

In wat voor een achtbaan ben ik gestapt?!!

Op zaterdag 16 september opende mijn sponsoractie. We zijn nu bijna twee weken verder en we staan al reeds op 50%. Dat had ik natuurlijk nooit durven dromen. Naast de financiële bijdragen ontleen ik ook veel steun aan lieve berichten en bemoedigende mailtjes.

Vandaag (28 december 2017) Ik ben nu tussen twee van onze reizen 1 dag thuis en morgen vertrek ik voor 5 dagen naar Wiesbaden. Daar kom ik talloze bekenden tegen en zal er hoogstwaarschijnlijk veel over mijn project gesproken worden. Ik heb er zin in!

Als u klikt op bovenstaande button wordt u doorverwezen naar de actiepagina van Remco Roovers op de website van het Prinses Beatrix Spierfonds. Alle betalingen verlopen via dit ANBI- en CBF-registreerde goede doel. Giften zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

KLIK HIER OM TERUG TE GAAN NAAR DE HOOFDPAGINA VAN HET SANTIAGO-PROJECT

 • Zoek op gerelateerde categorieën:
 • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
 • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

8 Reactie(s) op bovenstaand bericht “50% behaald!

 1. Beste Remco,
  Ik heb bewondering en respect voor je openheid en de moed zo`n zware wandeling aan te gaan. Veel sterkte toegewenst! Dat je ondanks de beproevingen toch mag genieten van de muziek onderweg en de omgeving.

 2. sterkte Remco,
  Maar voor mij hoef je geen inspanning te leveren. Ook zonder zo’n zware wandeling geef ik graag aan het fonds. Ik zie je liever genieten, dan afzien. Groeten van Marion Klint

  1. Beste Marion, ik ga zeker ook genieten tijdens mijn wandeling. Ik ben graag in beweging en ben gek op wandelen. Ik beloof je dat ik me niet tot het over de grens zal pushen!

 3. lieve Remco, Ik ben geschrokken dat je MD hebt. Hopelijk komt er een medicijn. Ga lopen met de Radetzky mars in je oren. Sterkte en SUCCES Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *