Bekijk al onze blogs

zondag 8 april 2018

Dag 10: mopperen, Maria, moeders en meer

Ik begon de dag mopperig, totdat ik Maria ontmoette in de prachtige kerk van Navarrete. Dat bracht me op het spoor van (schoon)moederliefde. Verder begon ik te peinzen over wat zonde nu eigenlijk zijn.

  • Zoek op gerelateerde categorieën:
  • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
  • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

2 Reactie(s) op bovenstaand bericht “Dag 10: mopperen, Maria, moeders en meer

  1. Lieve Remco, mopperen lijkt me hooguit een dagelijkse zonde. Er is vast al een engeltje neergedaald om die weg te poetsen. Dank je wel voor je filmpjes en de vaak ontroerende beschrijvingen van je gevoelens. Ik wens je nog veel momenten van unbearable luckyness.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *