Bekijk al onze blogs

maandag 16 april 2018

Dag 18: de eenzame Mesetas (3)

Het stuk tussen Burgos en Leon heet de Mesetas en staat bekend om zijn uitgestrekte graanvelden. Dit eentonige landschap wordt de pelgrim soms teveel. Om de eenzaamgeid te bestrijden zal ik elke dag opdragen aan een persoon of meerdere personen die een speciaal plekje in mijn hart heeft cq. hebben. Vandaag: mijn tante Elly Lips (recent weduwe geworden van mijn aan MD overleden oom) en mijn neef Jan Baelemans (die ook MD heeft). In het filmpje ook een klein portretje van de kranige Jan en To uit Hilversum!

 • Zoek op gerelateerde categorieën:
 • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
 • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

2 Reactie(s) op bovenstaand bericht “Dag 18: de eenzame Mesetas (3)

 1. Hi Remco,
  Bijna elke dag bekijk en luister ik naar jouw nieuwe vlog. Afgelopen weekend heb ik 3 dagen achter elkaar met een vriend (Gert) gewandeld over het Marskramerpad. Dat pad loopt van Bad Bentheim (D) dwars door Nederland naar Den Haag. Tijdens het wandelen regelmatig aan jou gedacht. Vrijdagavond zag ik de kop van jouw vlog: pijn lijden. Oef. Ik hoor je er niet meer over, gelukkig.
  Is de Mesetas inderdaad eentonig of voldoet het denken aan de speciaal-plekje-in-je-hart mensen voldoende? Wandel je nu bijna altijd alleen, na het mislukte experiment?
  Afgelopen zaterdag is mijn column over jouw 800 km gepubliceerd: http://www.allesoverutrecht.nl/opinieutrecht/2018/april/800_km_wandelen_(2018-04-13).php met een wat ’s morgens vroeg wazige foto van het afscheid op Utrecht CS. Alleen voor als je zin hebt.
  Nog veel mooie wandeldagen zonder regen met veel leuke mensen om je heen.
  Liefs en dikke wandelkus,
  Dik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *