Bekijk al onze blogs

vrijdag 20 april 2018

Dag 22: eenzaamheid is zo slecht nog niet

De grote stad León is in aantocht. Verleidingen liggen op de loer. Bovendien heb ik nu een aantal mensen om me heen die me teveel energie kosten. Ik ga eens kijken hoe ik die zo aardig en netjes mogelijk dat kan vertellen.

  • Zoek op gerelateerde categorieën:
  • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
  • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

One thought on “Dag 22: eenzaamheid is zo slecht nog niet

  1. Goedemorgen vanuit een zonnig Nederland. Ik moet je even zeggen hoe ik me kan voorstellen dat je niet altijd gezelschap wilt hebben. Ik heb precies hetzelfde wanneer ik op de hei loop met de honden. Beetje rare vergelijking, maar voor dat uurtje vind ik het vaak vervelend als mensen met me willen meelopen. In onze luidruchtige samenleving zijn juist die stille uurtjes zo heerlijk. Anderzijds kan ik wel begrijpen dat mensen bij jou willen aanhaken. Je bent ontzettend leuk gezelschap! Lieve groeten van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *