Bekijk al onze blogs

woensdag 25 april 2018

Dag 27: voorbereiding voor het zware werk

Vandaag liep ik mijn laatste etappe voordat het echt zware deel van de camino begint (de camino duro). Maar het was heel warm vandaag, dus mijn camino was vanaf vandaag al zwaar. Bekijk het filmpje om te weten hoe ik me ga voorbereiden op dat wat komen gaat.

  • Zoek op gerelateerde categorieën:
  • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
  • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *