Bekijk al onze blogs

vrijdag 27 april 2018

Dag 29: gooi de last van je af!

Het letterlijke en figuurlijke hoogtepunt van de camino. Bekijk hoe ik mijn last van me afleg. Aan het einde van het filmpje vraag ik jullie medewerking, het lijkt me fantastisch als deze blog de komende 5 dagen een plek wordt, waar lief en leed wordt gedeeld. Ik ben bijna een maand zo open mogelijk geweest, nu zijn jullie ook aan de beurt!! 😉🤗

  • Zoek op gerelateerde categorieën:
  • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
  • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

4 Reactie(s) op bovenstaand bericht “Dag 29: gooi de last van je af!

  1. Lieve Remco,

    Allereerst wil ik je hartelijk danken voor je zo persoonlijke, eerlijke en oprechte verslag van je reis. Dit raakt zoals een geweldige voorstelling of een fantastisch concert je kan raken. Het laat je niet onberoerd, en daar gaat het om.

    Wat ik heel graag achter zou willen laten daar op dat hoogste punt is angst in de breedste zin van het woord. Omdat angst verlamt, angst ontregelt, angst onredelijk maakt. Omdat angst uiteindelijk niets goeds brengt. Twijfel kan absoluut geen kwaad en kan zelfs louterend werken, maar zodra twijfel doorslaat naar angst, beland je in een doodlopende straat. Dus parkeer ik angst lekker hoog daar op die berg.

    Met een warme groet van Robert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *