Bekijk al onze blogs

zaterdag 28 april 2018

Dag 30: wees dankbaar!

Een mooie lange dag door de wijnstreek Bierzo. Vandaag een oefening in dankbaarheid ingegeven door de camino. Doen jullie mee?

 • Zoek op gerelateerde categorieën:
 • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
 • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

7 Reactie(s) op bovenstaand bericht “Dag 30: wees dankbaar!

 1. Lieve Remco,
  Ik ben dankbaar voor:
  Willem
  Mijn (klein)kinderen
  Muziek
  Kunst
  Vrienden en vriendinnen
  Familie
  Dat ik in een vrij land woon
  Dat ik buiten kan wonen
  Dat ik iedere dag kan wandelen met mijn honden in de natuur
  Dat ik dit jaar in goede conditie 70 word

 2. Remco ik ben dankbaar voor:
  het leven
  genezing van kanker
  (klein)kinderen
  mijn spirituele gave waarmee ik mensen kan helpen
  mijn pensioen waardoor ik reisjes kan maken

 3. Beste Remco, ja ik ben ook dankbaar dat het beter met me gaat, tevens voel ik mij een beetje schuldig tegenover jou. Op de dag in december dat ik jouw eerste medeling kreeg kreeg ik het bericht dat mijn sluimerende Non-hodgkin agressief was geworden. Na 3 kuren is de prognose goed. De moed om verder te vechten is teruggekomen en je dagelijkse verhalen helpen mij ontzettend. Kan nog steeds mijn gevoelens nog niet zo goed uiten. In vriendschap Arlette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *