Bekijk al onze blogs

dinsdag 1 mei 2018

Dag 33: durf te dromen!

De laatste dag van het zware stuk van de camino. Al jullie reacties hebben me er doorheen geholpen. Vandaag was ik in een dromerige bui!

  • Zoek op gerelateerde categorieën:
  • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
  • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

4 Reactie(s) op bovenstaand bericht “Dag 33: durf te dromen!

  1. Ik droom ervan dat wanneer Willem en ik zijn gaan hemelen er daar een situatie blijkt te zijn zoals in het boek van J.P. Sartre, Les yeux sont faits (aanrader) waarbij de hoofdpersonen nog terug mochten naar de aarde. Zij bakten er niets van maar ik weet zeker dat wij er, wederom, een dolle boel van zouden maken.

  2. Hoi Remco,

    Hoi Remco Dank je voor je inspiratie en voorbeeld. Met zowel je actie als het verslag ben je voor mij een kanjer. Ik bewonder het zeer..Ik wens je een mooie afsluiting van je tocht, hopelijk tot snel in Utrecht.

  3. Een van mijn dromen is en blijft, hoop ik:met oud en nieuw o.a.met jullie beiden, Taco en Remco, het nieuwe jaar inluiden in een, voor mij, onbekende plaats met prachtige muziek, heerlijk eten en een goede slaapplaats. Mijn. droom komt nog steeds uit, en zal dankzij jouw grote prestatie,Remco, nog meerdere jaren uitkomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *