Bekijk al onze blogs

donderdag 3 mei 2018

Dag 35: blindegeleidehond Biba

Over de blindengeleidehond Biba en de drukte op de camino.

  • Zoek op gerelateerde categorieën:
  • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
  • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

One thought on “Dag 35: blindegeleidehond Biba

  1. Dag Remco, met veel plezier en ontroering volg ik je op je weg naar Santiago. Hoewel ik niet altijd antwoord weet op je vragen, houd het me wel bezig. Waar ik me vooral op richt is, om mijn leven zo fijn mogelijk in te vullen en daar geluk, voldoening en kracht uit te halen. En af en toe iets doen wat eng en spannend is, bv gaan vliegen! Alle goeds, Olga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *