Bekijk al onze blogs

zaterdag 5 mei 2018

Dag 37: mijn mooiste stempel

Over de edele kunst van stempels verzamelen en de mooiste stempel in mijn paspoort vandaag ontvangen van Paralympisch kampioen discus- en speerwerpen!

  • Zoek op gerelateerde categorieën:
  • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
  • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

One thought on “Dag 37: mijn mooiste stempel

  1. tjonge Remco, je bent er bijna! Ik moet bekennen dat ik een beetje bezorgd om je was af en toe, maar jij zelf wist me dan door je berichten dan ook wel weer gerust te stellen, heel bijzonder. Geniet van de laatste loodjes samen. Ik sprak Taco en die straalde gewoon van trots enkele weken geleden. Wat mooi. Magna res est amor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *