maandag 7 mei 2018

Dag 39: het doel bereikt!

Na 800km de eindstreep bereikt, voldaan en trots. Emotioneel weerzien met mijn familie, vrienden en mijn liefste Taco!!!

  • Deel met:
Gerelateerde reizen

Over Auteur Remco Roovers

Remco Roovers

Hier komt de biografie die zichtbaar is bij auteur

Lees meer van deze auteur

6 Reactie(s) op bovenstaand bericht “Dag 39: het doel bereikt!

  1. Lieve Remco, geweldig wat je gepresteerd hebt! We hebben je gevolgd, genoten, nagedacht over zaken en zijn geemotioneerd geweest. Het was een prachtige tocht. Wij hopen je op een van onze volgende reizen weer te ontmoeten. Groeten voor Taco

  2. Bravo voor deze geweldige prestatie, en je berichtgeving inderweg.Mischien ongewild, maar je hebt ons ook een kijkje gegeven in je eigen spirituele gedachtenwereld, heel veel dank daarvoor. Je vroeg je af, wat er ‘van over blijft’. Ik geloof dat dit expiriment een blijvende indruk voor de rest van je leven zal zijn. Daardoor respecteer ik je nog meer, dan ik al deed.Fijn dat ik je mag kennen
    Harry Boukes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *