Bekijk al onze blogs

dinsdag 3 april 2018

Dag 5: In een Albergue

Vannacht slaap ik voor het eerst in een Albergue. Goed voor je budget (€ 12,=) maar slecht voor je nachtrust, zegt men. We zullen zien!

 • Zoek op gerelateerde categorieën:
 • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
 • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

2 Reactie(s) op bovenstaand bericht “Dag 5: In een Albergue

 1. Ik wens je toch een hele goede nacht toe! En heb met verwondering en ontroering je vorige filmpjes beluisterd. Het gaat vast een heel mooie reis worden. Veel liefs, Jacqueline

 2. Lieve Remco,
  Gisteren de eerste dag zonder Taco. Zo te horen ben die toch goed door gekomen. Vanuit ons huismussenbestaan (hoewel: zo zonder zorgen als het leven van die diertjes lijkt te verlopen, is het onze nou ook weer niet) is het niet zo gemakkelijk ons een voorstelling te maken van de vele indrukken die bij je binnenkomen en de wijze waarop je die verwerkt. Natuurlijk roept jouw tocht ook weer Bach op. 400 km zou hij in 10 dagen hebben gelopen van Arnstadt naar Lübeck, maar misschien heeft hij toch af en toe een postkoets gepikt.
  Bach maar gauw weer in de kast. We zijn blij met je voortdurende berichtgeving. Ze doet ons erg goed en dat zul je weten in de komende weken.
  Houd het tempo vast, houd de moed erin, het doel komt steeds dichterbij. Wij denken voortdurend aan je.
  Liefs van B&C

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *