Bekijk al onze blogs

zaterdag 7 april 2018

Dag 9: rustdag in Logroño

Het leven kun je maar beter niet teveel plannen vooraf. De rustdag vond ik vele malen zwaarder dan de wandeldagen. Ik miste het ritme, de inspanning, het landschap, de pijn in mijn voeten en het zweet in mijn shirt. Ik weet niet of ik dit nog een keer ga doen! Ik had natuurlijk de stad Logroño kun en gaan bekijken, maar daar had had ik de puf niet voor. Voor 30km wandelen draai ik echter mijn hand niet meer om!

  • Zoek op gerelateerde categorieën:
  • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
  • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *