Bekijk al onze blogs

dinsdag 27 maart 2018

Mijn paklijst voor Santiago

Ik heb lang nagedacht over wat ik mee kon nemen. Ik heb me weten te beperken tot maximaal 8 kilo en 30L. Bekijk het fimpje en zie wat ik in mijn rugzak stop!

Als u klikt op bovenstaande button wordt u doorverwezen naar de actiepagina van Remco Roovers op de website van het Prinses Beatrix Spierfonds. Alle betalingen verlopen via dit ANBI- en CBF-registreerde goede doel. Giften zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

KLIK HIER OM TERUG TE GAAN NAAR DE HOOFDPAGINA VAN HET SANTIAGO-PROJECT

 • Zoek op gerelateerde categorieën:
 • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
 • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

4 Reactie(s) op bovenstaand bericht “Mijn paklijst voor Santiago

 1. Hi Remco, ik wens je heel veel wandelplezier en neem vooral de tijd en rust. Zelf heb ik een gedeelte van Pamplona richting Santiago gewandeld (560 km)

 2. Beste Remco,
  Ik ben in shock te lezen dat je een spierziekte hebt. Je gaat er dapper mee om, maar toch…. Ik wens je een goede en zinvolle tocht en veel sterkte. Neem een dag rust als het even tegenzit en denk aan alle aardige mensen die met je meeleven. Good luck!
  Marjan Doorn.

  1. Tja Marjan, ik snap je gevoel, voor mij was het natuurlijk ook een shock. Sommige dingen kun je niet beïnvloeden, maar je gedachten erover vaak wel; ik ben er inmiddels mee in het reine gekomen, ik maar er wat moois van! Ik zie uit naar een hele mooie tocht vol bijzondere verhalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *