Bekijk al onze blogs

woensdag 13 december 2017

Sponsoractie bijlage

Eind december 2017 zit er een speciale bijlage over mijn sponsoractie bij onze MUSICO-brochure. Ik ben ontzettend benieuwd wat voor reacties het gaat opleveren en of mensen inderdaad gaan doneren. Ik speel al ruim 1 jaar met het idee van een sponsoractie, de actie zal nu echt gaan beginnen, er is letterlijk geen weg meer terug! Klik op de coverafbeelding om de bijlage in zijn geheel te lezen. Hierin een interview met mij en mijn broer, de geschiedenis van de Pelgrimsroute naar Santiago de Compostela, meer informatie over de spierziekte MD en natuurlijk de opzet van mijn sponsortocht. Veel lees plezier!

Als u klikt op bovenstaande button wordt u doorverwezen naar de actiepagina van Remco Roovers op de website van het Prinses Beatrix Spierfonds. Alle betalingen verlopen via dit ANBI- en CBF-registreerde goede doel. Giften zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

KLIK HIER OM TERUG TE GAAN NAAR DE HOOFDPAGINA VAN HET SANTIAGO-PROJECT

  • Zoek op gerelateerde categorieën:
  • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
  • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Susan Dorrenboom

Susan Dorrenboom studeerde Muziekwetenschappen aan de Universiteit Utrecht. Na diverse omzwervingen kwam ze bij MUSICO Reizen terecht, waar zij reizen samenstelt, plant, organiseert en begeleidt.

Alle artikelen van deze auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *