Bekijk al onze blogs

maandag 26 maart 2018

Een training bij Ruud van Erp

Sinds twee jaar train ik met een personal trainer. In mijn geval is dat Ruud van Erp. Hij heeft me sterker gemaakt en ook gemotiveerder. Hij vond dat ik me moest uitdagen en langzamerhand kreeg het idee om te gaan lopen naar Santiago steeds meer vorm. In dit filmpje spreek ik eerst met Ruud over mijn training en daarna krijgen jullie in vogelvlucht een training van me te zien. De muziek is van Ce Ce Peniston met de toepasselijke titel “Keep on walking”!!

Als u klikt op bovenstaande button wordt u doorverwezen naar de actiepagina van Remco Roovers op de website van het Prinses Beatrix Spierfonds. Alle betalingen verlopen via dit ANBI- en CBF-registreerde goede doel. Giften zijn onder bepaalde voorwaarden fiscaal aftrekbaar.

KLIK HIER OM TERUG TE GAAN NAAR DE HOOFDPAGINA VAN HET SANTIAGO-PROJECT

  • Zoek op gerelateerde categorieën:
  • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
  • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *