Bekijk al onze blogs

woensdag 28 maart 2018

Mijn wasmachine en mijn talismannetjes

Het laatste filmpje voor vertrek is gewijd aan al mijn donateurs! Zelden heb ik zoveel goede wensen, steunbetuigingen, kaarten, telefoontjes mogen ontvangen. Die neem ik natuurlijk allemaal in gedachten met mij mee. Een aantal bijzondere presentjes (mijn talismannetjes) neem ik echter ook mee in de rugzak. Kijk op het filmpje om te weten te komen wat dat allemaal is. O ja, en ik vertel ook nog even over de wasmachine die ik een paar weken mee op mijn rug sjouw!

  • Zoek op gerelateerde categorieën:
  • Zoek op gerelateerde begrippen en namen:
  • Deel dit artikel met anderen:
Bekijk al onze blogs

Over auteur Remco Roovers

Remco Roovers is een van de eigenaars van MUSICO Reizen. Hij voltooide zijn studie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met het diploma Uitvoerend Musicus en studeerde tevens af als Muziekwetenschapper aan de Universiteit Utrecht.

Alle artikelen van deze auteur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *