ANVR – vol vertrouwen op reis

ANVR logo 2019

ANVR-Consumentenvoorwaarden

MUSICO Reizen (KvK 30170810) is aangesloten bij de ANVR (deelnemer 05502). De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van informatie daarover.

De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR-Consumentenvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden) van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Ga naar musico.nl/algemene-voorwaarden/ voor het lezen en opslaan van de ANVR-Consumentenvoorwaarden en overige belangrijke informatie.
De ANVR-Consumentenvoorwaarden inclusief aanvullende bedingen vindt u (in printversie) op www.anvr.nl/consumentenvoorwaarden.pdf.

ANVR Touringcarclassificatie

ANVR-organisatoren van busreizen hebben ten behoeve van de duidelijkheid voor hun reizigers afgesproken de belangrijkste kwaliteitsnormen van de touringcars standaard vast te leggen. Daarbij is een onderscheid tussen Tourist Class, Comfort Class en Royal Class. Voor de specifieke verschillen kijk op: www.anvr.nl of www.sktb.nl.
ANVR-reisorganisatoren houden zich aan het wettelijke verbod op roken in de bus. Voor rokers is er uiteraard gelegenheid tijdens de stops in de buitenlucht te roken.