ANVR

De ANVR is de Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen. Dit is een branchevereniging die de belangen behartigt van reisorganisatoren zoals reisbureaus. Maar ook voor de reiziger is de ANVR van belang. Een reis boeken bij een organisatie die is aangesloten bij de ANVR, biedt een aantal zekerheden. Organisaties die bij de ANVR aangesloten zijn, dienen zich te houden aan de ANVR Reisvoorwaarden. En zijn bovendien ook aangesloten bij het Calamiteitenfonds en de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden).

Lidmaatschap ANVR
De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en van informatie daarover. MUSICO Reizen is aangesloten bij de ANVR (deelnemer 05502). Het lidmaatschap van MUSICO Reizen bij de ANVR kunt u hier inzien.

ANVR-Reizigersvoorwaarden
De reizen op deze website worden aangeboden onder het beding dat de ANVR Reizigersvoorwaarden van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website, tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is.

Ga naar musico.nl/algemene-voorwaarden/ voor de ANVR-Reizigersvoorwaarden en de aanvullende voorwaarden van MUSICO Reizen.

ISO-9001 certificaat voor busreizen
ANVR-organisatoren van busreizen werken uitsluitend met touringcarbedrijven die houder zijn van een certificering volgens ISO-9001, aangevuld met de bovenwettelijke eisen in het NVR-Veiligheidsdocument of daaraan gelijkstaan. Het ISO-9001 is een internationaal certificaat.

ANVR logo 2019