Sandra Overdijk

Hoewel van jongs af aan liefhebber van klassieke muziek (instrument piano), nam professioneel mijn aandacht eerst een andere weg: ik studeerde aan de Letterenfaculteit (hoofdvak Italiaanse Taal- en Letterkunde, Leiden 1987), de laatste drie jaar hiervan gecombineerd met werk in Zwitserland (bemiddeling internationale hulpverlening).

Na mijn afstuderen en beëdiging als tolk-vertaler volgden bedrijfsleven (handel Nederland-Italië) en overheid (organisatie internationale congressen).

Van lieverlee vroegen echter taal, kunst en historie de aandacht terug, en na eerst een en ander gecombineerd te hebben, koos ik uiteindelijk voor het fulltime leiden van reizen. Mijn hoofdbestemming is Italië, met als specialisatie Rome (waar ik jaarlijks bij elkaar zo’n zes maanden werkzaam ben).

De laatste jaren loopt in de overige tijd, en op willekeurige Europese bestemmingen, ook de muziek weer mee in het verhaal. Muziek is misschien wel de mooiste en meest zuivere taal van alle, wie kan daarbuiten? Daarom werk ik met veel plezier bij MUSICO Reizen.

Mijn drive is de gasten te voorzien van relevante informatie en inzicht. Met een zorgvuldige organisatie van de nodige praktische zaken achter de schermen, gaat de aandacht verder vooral naar een plezierige onderlinge uitwisseling, opdat u een ontspannen en inspirerende muziekvakantie heeft!
Sandra Overdijk